Contactează-ne

Nu ezita să ne întrebi!

Informații

Vasile Alecsandri nr 6, ap 9 300078, Timisoara
+40 756 105 373
contact@academy.alur.ro

Întrebări frecvente

Dacă sunt începător/începătoare mi se potrivesc cursurile?

Toate cursurile de pe această platformă au fost gândite pentru cei care vor să înceapă să facă haine, dar chiar și pentru cei care deja știu sau au mai cusut înainte. Însă, nu este nevoie să ai cunoștințe în domeniul croitoriei pentru a putea parcurge informațiile din curs.

Pot urmări lecțiile mai târziu dacă nu am suficient timp pentru a urmări întreg procesul?

Da, cursurile sunt înregistrare și le poți viziona ori de câte ori dorești.

Pot să plătesc de pe firmă?

Firma noastră emite factură fiscală pentru fiecare persoană ce achiziționează unul dintre pachete. Poți folosi cardul firmei pentru plată și primești factură fiscală deductibilă pentru firmă.

Dacă nu sunt mulțumit de ce informații găsesc îmi dați banii înapoi?

Da. Ai la dispoziție 14 zile să testezi platforma și să decizi dacă este ce ai nevoie pentru a începe pașii concreți în arta croitoriei.

Dacă nu înțeleg ceva primesc ajutor?

Cu siguranță. Vei putea sa ne scrii ori de câte ori întâmpini o problemă și vom încerca să te ajutăm. Mai mult, vei putea pune întrebări chiar în grupul nostru de Facebook.

Întrebare 6

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec ornare in neque rutrum imperdiet. Quisque ante ante, lobortis at dapibus et, congue a orci. Sit Etiam porttitor ligula id massa lorem ipsum dolor sit amet, consectetur amet

Abonare Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu toate ofertele, materialele noi adăugate pe site, webinarii, workshop-uri și fișiere ajutătoare.

Abonare Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu toate ofertele, materialele noi adăugate pe site, webinarii, wrokshop-uri și fișiere ajutătoare.

Garanție 14 zile

Ai la dispoziție 14 zile de garanție, iar dacă consideri că materialele nu ți-au adus nici informație utilă și un plus valoare cunoștințelor tale, îți vom returna banii înapoi.

Plata cu cardul

Îți oferim accesul la plata cu cardul prin cele mai sigure metode folosind ca procesator de plată platforma Stripe, oferind garanția că nu ești supus la nici un risc în momentul achitării, și nu apar taxe ascunse.

Ești gata?!

Dacă încă mai esti in dubii contactează-ne!